Sobre nosaltres

F. Xavier Saura Manich, arquitecte superior titulat per l’ETSAB l’any 1998, col·legiat nº 352518/1 pel COAC, especialista en Estructures, treballant en diferents empreses d’aquest àmbit des del 1991, juntament amb Victòria Figuerola Pérez, Arquitecte Superior titulada per l’ETSAB l’any 1995, col·legiada nº 26719/8 pel COAC, són els socis fundadors de l’empresa ESTUDI-XV, l’any 2006.

• L’empresa ESTUDI-XV, es dedica des dels seus inicis, a el càlcul i disseny d’estructures arquitectòniques per a obra nova, reforma i rehabilitació, diagnosi estructural i estudi de patologies, així com col·laboracions en el desenvolupament de projectes d’arquitectura.

• L’any 2010 s’incorpora com a soci d’ESTUDI-XV, Xavier Masip Forns, Delineant Projectista en Edificis i Obres, titulat en l’any 1999 pel ETP Clot, col·legiat nº 2703B pel COLTSPB.

ESTUDI-XV va ampliar els seus camps d’actuació i, a més d’abastar tot el referent a l’àmbit de les estructures, es dedica a la redacció i direcció d’obra de projectes d’arquitectura d’obra nova, reforma i rehabilitació i a altres treballs relacionats.

ESTUDI-XV en la seva actual seu, compta en el seu equip amb la col·laboració de becaris i arquitectes, a més de treballar estretament amb professionals d’altres especialitats, així com amb arquitectes tècnics. Disposem d’Assegurança de Responsabilitat Civil.